Vi söker snickare

Vi är inne i en expansionsfas och söker två snickare till vårt team!

 

1998 startade Kungsviken Byggnadssnickeri som ett enskilt företag, vi ombildade till AB och heter sen 2004 Kungsviken Byggnads AB. I år 2018 fyller vi alltså 20år och firade detta tillsammans i Spanien under fem dagar.

Vi är 10st snickare anställda tillsammans med ägare Fredrik Sahlsten samt en anställd Projektadministratör. Samtliga snickare anställda på Kungsviken Byggnads AB har stor yrkeserfarenhet och sätter stort värde i sin profession.

 

Vi har alltid varit måna om våra anställda och med ett flertal som har arbetat hos oss i många år, vilket vi som företag ser som ett gott betyg. Vi hittar årligen på flera aktiviteter utanför arbetet som svetsar oss samman som grupp och stärker sammanhållningen bland personalen och med leverantörer och partnerföretag.

 

Vårt verksamhetsområde är mellersta Bohuslän med dess skärgård.

Vi åtar oss mindre ombyggnationer till större totalentreprenader.

 

Som snickare hos oss får du…

En arbetsplats som ofta utför arbeten i vacker skärgårdsmiljö. Vi erbjuder dig en god sammanhållning och goda arbetsförhållanden. Vi jobbar in semester under hela året för att kunna ta ut fler veckor på sommaren utöver de ordinarie 5 semesterveckorna. Vi jobbar i regel alltid in halva fredagen för att ge mer tid till fritid kring helgen. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö där alla får plats att utvecklas och komma med sina idéer. Vi erbjuder dig en marknadsmässig lön enligt överenskommelse. Vi är ett företag som lägger stor vikt vid att visa uppskattning till våra anställda, vi åker exempelvis på en skidresa tillsammans varje år.

 

Vi söker dig som…

Har yrkesbevis och god erfarenhet av hantverket och känner dig trygg i ditt yrke. Du är hungrig och strukturerad i ditt arbete och alltid vill lära dig mer och utvecklas som yrkesman. Du är social och trivs i ett härligt team där vi ibland jobbar i större lag, ibland mindre lag och även i vissa fall på egen hand. Du sätter krav på dig själv vad gäller kvalité och finish på ditt utförda arbete med målet att kunden alltid ska bli nöjd. Du trivs med att inget projekt är det andra likt och är öppen för utmaningar. Gillar du även att komma hem lite tidigare på fredagar, ha lite längre semester på sommaren, åka skidor på vintern och ibland umgås med arbetskamrater utanför arbetet så kommer du passa in perfekt i gänget.

 

Kvalifikationer 

God yrkeserfarenhet

Yrkesbevis är meriterande

Körkort: B

 

Är detta något som skulle passa dig? Skicka in din ansökan med CV och Personligt brev till fredrik@kungsvikenbygg.se